‘Ajax, Feyenoord, FC Twente en Vitesse tonen interesse in Armenteros’

Heracles-trainer Peter Bosz lijkt zich te kunnen gaan voorbereiden op een vertrek van zijn aanvaller Samuel Armenteros. De spits, die nog een contract heeft tot medio 2013 en die dus alleen deze winter nog iets kan opbrengen, heeft in ieder geval niet te klagen over belangstelling. Onder andere Ajax, Feyenoord, Vitesse en FC Twente zouden geïnteresseerd zijn in zijn diensten.
Het AD meldt vandaag dat de spits van de club uit Almelo nog een contract tot medio 2013 heeft en dat een langer verblijf uitgesloten lijkt. Daardoor zou Armenteros in de zomerstop transfervrij kunnen vertrekken. De kans dat de Zweed daardoor in de winterstop zal vertrekken, is groot. Ajax zou de aanvaller in willen lijven, omdat het de afgelopen tijd niet vaak speelde met een echte spits. Vitesse daarentegen ziet naar verluidt in Armenteros een goede vervanger voor Wilfried Bony. Feyenoord heeft ongeveer hetzelfde idee, aangezien de succesvolle huurling Graziano Pelle waarschijnlijk na dit seizoen weer vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.