Geen Vitesse-Ajax ivm Hardstyle-feest Hard Bass in Gelredome

Raar… Op zich was toch al een paar weken bekend dat er een wedstrijd aan zat te komen, maar pas nu is beslist dat de bekerwedstrijd Vitesse-Ajax van donderdagavond 31 januari geen doorgang kan vinden. Het duel is door de rechter verboden.De wedstrijd in de Gelredome kan geen doorgang vinden omdat er later die week in het stadion een dancefeest plaats heeft. De organisatie van dit evenement stapte naar de rechter omdat ze van mening was dat de opbouwtijd van het podium door het bekerduel dusdanig kort werd dat een en ander niet gerealiseerd kon worden.

Het Hardstyle housefeest (waarover je hier meer informatie kunt vinden) heeft plaats op 2 februari. Overigens is er nog een opmerkelijk tintje aan het hele gebeuren: Vier dagen voor de originele datum van de kwartfinalewedstrijd staat hetzelfde affiche op het programma. Dan is Vitesse (ook in Arnhem) gastheer voor het competitieduel. Een tweeluik lijkt nu van de baan. Na het weekend heeft Vitesse contact met de KNVB over een mogelijke oplossing. De Arnhemse club spreekt van overmacht.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “Geen Vitesse-Ajax ivm Hardstyle-feest Hard Bass in Gelredome

  1. Hahahaha

    Dan spelen ze toch in dat Duitse fort in Enschede dan kunnen die mensen daar ook eens een fatsoenlijke wedstrijd zien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.