PSV moet op zoek naar nieuwe sponsor

Nee… rustig maar: de naam blijft heus gewoon Philips Sport Vereniging, maar PSV moet wel op zoek naar een andere rugsponsor. Kredietverlener Freo, de op Philips na grootste sponsor van PSV, gaat haar jaarlijkse bijdrage flink terugschroeven. De dochteronderneming van De Lage Landen geeft PSV de ruimte om een nieuwe sponsor voor de achterzijde van het shirt te zoeken. Het toestaan van rugsponsoring van Freo was drie jaar geleden, ten tijde van de financiële herstructurering, een geste van Philips dat exclusiviteit als shirtsponsor had. Freo maakt op jaarbasis nu nog 1,4 miljoen euro over aan PSV. Dat bedrag gaat in het nieuwe contract behoorlijk omlaag, maar Freo blijft desondanks een grote partner voor de Eindhovense topclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.