Ribéry blijft piepen over Gouden Bal voor Cristiano Ronaldo

Eerder was het al Michel Platini die zijn onvrede uitte en ook bij Franck Rbéry zicht het allemaal nog niet lekker. Een week na het uitreiken van de Gouden Bal aan Cristiano Ronaldo heeft Franck Ribéry nogmaals zijn frustraties geuit over het feit dat hij de prijs voor de beste voetballer niet kreeg. “Ik heb alles gewonnen en Ronaldo niets”, aldus de Fransman maandag tegen de Duitse krant Abendzeitung. Op zich heeft Ribéry daar wel een punt, aangezien hij met Bayern München de Duitse landstitel, de Duitse beker en de Champions League won in 2013.

“Ik vind daarom dat ik de Gouden Bal had moeten winnen. Maar het is gewoon een politiek spelletje.” Ribéry doelt onder andere op het verlengen van de stemronde met twee weken. In die twee weken schoot Ronaldo Portugal naar het WK door in twee wedstrijden vier keer te scoren tegen Zweden. Ribéry liet daarnaast weten dat de FIFA in de toekomst niet meer bij hem hoeft aan te kloppen. “Die Gouden Bal interesseert me niet meer.”

Wat vind jij, heeft Ribéry een punt, en had hij de Gouden Bal moeten winnen, of is Cristiano Ronaldo gewoon de terechte winnaar? Je kunt je mening kenbaar maken bij de poll, rechtsonder op de pagina.

Eén reactie op “Ribéry blijft piepen over Gouden Bal voor Cristiano Ronaldo

  1. Delano

    Ronaldo heeft eerlijk en terecht gewonnen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.