LIVE: Groningen-Twente, HSV-Bayern Munchen en Arsenal-Man Utd

Schermafbeelding 2013-11-17 om 19.11.34Het is een avond vol voetbal. In de Nederlandse Eredivisie is het inmiddels rust bij FC Twente – FC Groningen, de wedstrijd die onlangs werd afgelast omdat een soort ijslaag het veld in de Euroborg onbespeelbaar had gemaakt. De tussenstand is 1-0, maar ik heb al diverse gevaarlijke FC Twente-aanvallen gezien en die pot is dan ook echt nog niet gespeeld. Dat geldt ook voor HSV – Bayern Munchen, die wedstrijd is ruim tien minuten onderweg en kent nog een stand van 0-0. Dat geldt natuurlijk ook voor Arsenal – Manchester United, maar daar moet nog worden afgetrapt, dus dat is niet zo vreemd.

Al deze wedstrijden zijn te zien op de verschillende kanalen van FOX Sports.  Veel kijkplezier!

Lees ook:LIVE: Manchester United – Bayern Munchen
Lees ook:Eindelijk een spannende Champions League-wedstrijd?
Lees ook:CL: Drie goals Van Persie, maar wel met brancard van het veld…
Lees ook:Arsenal krijgt enorm pak slaag van Chelsea
Lees ook:Europa League: Valencia slacht FC Basel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website