LIVE: Groningen-Twente, HSV-Bayern Munchen en Arsenal-Man Utd

Schermafbeelding 2013-11-17 om 19.11.34Het is een avond vol voetbal. In de Nederlandse Eredivisie is het inmiddels rust bij FC Twente – FC Groningen, de wedstrijd die onlangs werd afgelast omdat een soort ijslaag het veld in de Euroborg onbespeelbaar had gemaakt. De tussenstand is 1-0, maar ik heb al diverse gevaarlijke FC Twente-aanvallen gezien en die pot is dan ook echt nog niet gespeeld. Dat geldt ook voor HSV – Bayern Munchen, die wedstrijd is ruim tien minuten onderweg en kent nog een stand van 0-0. Dat geldt natuurlijk ook voor Arsenal – Manchester United, maar daar moet nog worden afgetrapt, dus dat is niet zo vreemd.

Al deze wedstrijden zijn te zien op de verschillende kanalen van FOX Sports.  Veel kijkplezier!

Lees ook:(Voormalig) Amerikaans toptalent Freddy Adu op proef bij AZ
Lees ook:Nederlandse voetbalfans letterlijk ziek van uitschakeling
Lees ook:Voorronde Champions League: Feyenoord met WK-gangers
Lees ook:Politieagent en “boef” kijken samen naar slotfase Nederland – Mexico
Lees ook:The Day After: Cillessen biedt excuses aan voor reactie na wissel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website