Speelschema play-offs: AZ-Heerenveen en FC Groningen-Vitesse

Het schema is bekend, de clubs kunnen zich gaan opmaken voor het toetje van het seizoen: En wat ook bekend is: Vitesse en sc Heerenveen hebben bij de eerste play-off in de strijd om het laatste ticket voor de Europa League het zogenoemde thuisvoordeel. Beide ploegen spelen vanwege hun klassering in de eredivisie hun eerste duel uit. Heerenveen, dat het seizoen als vijfde afsloot, gaat op woensdag 7 mei om 20.45 uur op bezoek bij nummer 8 AZ. De return is 3 dagen later in Friesland op hetzelfde tijdstip. Nummer 6 Vitesse neemt het woensdag in de Euroborg om 18.45 uur op tegen FC Groningen, dat uiteindelijk als nummer 7 eindigde. De return in Arnhem is zaterdag ook om 18.45 uur.

Ook in de finale van de play-offs (speeldate donderdag 15 mei en zondag 18 mei) mag de ploeg die in de eredivisie als hoogste eindigde de tweede wedstrijd thuis spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.