Sparta wint en mag blijven hopen op terugkeer naar Eredivisie

Het ging allemaal niet vanzelf, maar met een hoop strijd is Sparta er in geslaagd met 1-0 te winnen van NEC. Er werd vandaag maar een helftje gevoetbald op het kasteel, na de gestaakte wedstrijd van gisteren. Uiteindelijk was het routinier Boukhari die voor de 1-0 overwinning zorgde door een inzet van Dogan tot treffer te promoveren. De overwinning betekende de eerste zege van Sparta op eigen veld in 2014. Zondag, om 16.30 uur, mag NEC de achterstand proberen goed te maken om op die manier in de race te blijven voor verlengd/hernieuwd Eredivisieschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.