Win een WK Overhemd …of scoor er eentje met korting!

Het aftellen is ingezet, het WK staat nu echt voor de deur! En dus wordt het zo langzaam maar zeker wel tijd om de garderobe op orde te brengen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het ligt in de schappen: juichpakken, brulshirts, opblaasklompen… Maar het is ook mogelijk om Oranje aan te moedigen zonder dat je er uit ziet als een wandelende reclamezuil: de makers van het WK Overhemd hebben twee verschillende fraaie ontwerpen, waarmee je bijzonder goed voor de dag kunt komen als onze jongens in Brazilië de eer van ons land verdedigen. En bij bij Voetbal.blog.nl kun je nu twee van deze overhemden winnen, in een volwassen- of een kindermaat.

Er is een kleurrijke versie met oranje en rood-wit-blauw, waarmee je je in elk gezelschap uitstekend kunt laten gelden als oranje-aanhanger. En extra mooi: dit overhemd is er ook in kindermaten. Kortom: dé kans om als vader en zoon samen in stijl voor de dag te komen tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Maar er is ook een meer casual uitvoering, om de steun voor het Nederlands Elftal op een subtiele manier te laten blijken.

Hoe kun je winnen?

Alles wat je hoeft te doen is te reageren bij de reacties onder dit bericht en antwoord te geven op de volgende vraag: van welk materiaal zijn de WK Overhemden gemaakt? Het antwoord kun je vinden op de site van WK Overhemd, waar je de overhemden ook snel en makkelijk online kunt kopen.

Door mee te doen aan de prijsvraag, maak je kans op een WK Overhemd, maar als je zeker wilt weten dat je niet achter het net vist, kun je ze natuurlijk ook gewoon kopen. En speciaal voor de bezoekers van voetbal.blog.nl is er nu de mogelijkheid om met korting één of meerdere WK Overhemden aan te schaffen. Ga naar de site en geef aan welk type WK Overhemd je wilt bestellen en in welke maat. Bij de betaalopties kun je vervolgens de volgende kortingscode invoeren: wk10tje.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

9 reacties op “Win een WK Overhemd …of scoor er eentje met korting!

 1. vanlingen

  katoen

    /   Beantwoorden  / 
 2. vanlingen

  antwoord katoen… net ook gedaan maar mijn reactie werd niet getoond. weird

    /   Beantwoorden  / 
 3. Denise

  100% katoen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. vanlingen

   Je zit toch niet het antwoord bij me af te kijken he?

   Misschien moet je een ander antwoord kiezen ; )

     /   Beantwoorden  / 
 4. Mario

  Katoen, behalve de knoopjes!

    /   Beantwoorden  / 
 5. The Magnificent Steven

  bijdehant

  wk overhemd is voor 100 procent van katooen gemakt

  Doe mij die volwassenmaat maar

    /   Beantwoorden  / 
 6. Mariette

  Die mooie overhemden zijn van katoen. En zouden mijn kinderen mooi staan 😃

    /   Beantwoorden  / 
 7. Bart

  Kwaliteit: 100% katoen . Mooie overhemden .

    /   Beantwoorden  / 
 8. arjen zeeman

  Katoen graag de casual die vind ik het mooist!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.