Bouw thuis je eigen tribune voor de televisie!

Er zijn weinig dingen gezelliger dan samen met je vrienden naar een belangrijke wedstrijd van het Nederlands Elftal kijken. Bij ons is het in ieder geval vaste prik: eerst een berg worsten en hamburgers op de barbecue en dan onder het genot van een pilsje gezamenlijk voor de televisie aanmoedigen, schelden, juichen en / of de teleurstelling verwerken. Dat kan binnen, in de (oranje versierde) woonkamer, maar ook buiten in de tuin. Bij gebrek aan stoelen komt het er dan vaak op neer dat de helft op de grond zit of staand de wedstrijd volgt. Maar dat hoeft niet meer, dankzij een slimme Nederlandse vinding: de kratstoel. Comfortabel zitten, een biertje (en opener!) bij de hand, makkelijk op te ruimen na de wedstrijd…

Eigenlijk is het een logische optelsom: Oranje + gezellig pils drinken + veel zitplaatsen nodig = …inderdaad; de Kratstoel!

Kijk hier hoe je er één of meedere kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.