Eredivisie: Feyenoord zonder Jordy Clasie tegen Willem II

Jordy Clasie komt dit weekend niet in actie voor Feyenoord. De middenvelder krijgt rust voor het thuisduel met Willem II, heeft trainer Fred Rutten vanmiddag bekend gemaakt. “Voor Jordy was dit moment ideaal om rust in te lassen, iets wat na het WK geen optie was door onze Europese wedstrijden.” Clasie had tot donderdag tien dagen vrijaf gekregen. In de competitiewedstrijd tegen FC Twente kreeg Clasie onlangs last van zijn hamstring. Hij besloot daarom de twee interlands van Oranje aan zich voorbij te laten gaan. “In plaats van de wedstrijd zal hij morgen een training afwerken”, aldus Rutten.

Volgens de hoofdcoach past dat in het aangepaste plan dat Clasie volgt om weer volledig fit te worden. “Op die manier stomen we hem klaar voor de wedstrijd tegen Sevilla van donderdag.” Feyenoord speelt zaterdagavond om 20.45 uur tegen Willem II. Rutten kan in De Kuip twee spelers hun officiële debuut laten maken, namelijk Kenneth Vermeer en Colin Kazim-Richards. Bovendien is Karim El Ahmadi klaar voor zijn rentree. Feyenoord mist alleen de langer geblesseerden Khalid Boulahrouz en Rodny Lopes Cabral.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.