Marco van Basten 50 jaar (+ filmpje; ik was erbij…)

Eén van de beste voetballers die ons land ooit heeft voortgebracht, en waarschijnlijk de allerbeste spits is vandaag jarig. Marco van Basten, EK-held van 1988, viert vandaag zijn vijftigste verjaardag. En dus reden genoeg voor een feestje in Alkmaar, waar de huidige assistent-trainer van AZ natuurlijk werd ontvangen met een Abraham-pop, taart en een feestmuts. Hieronder het ‘finest moment’ van Van Basten; de wondergoal in de finale van het EK 1988 tegen Rusland. Een wedstrijd waarvan ik nog steeds met een glimlach op mijn gezicht kan zeggen: “…ik was erbij…”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.