VI komt met (lastige) Marco van Basten-doelpuntenquiz

Het zal de echte voetballiefhebber ongetwijfeld niet ontgaan zijn: Marco van Basten viert vandaag z’n vijftigste verjaardag. Kranten, televisieprogramma’s en internetsites staan uitgebreid stil bij de verjaardag van Van Basten en dus ook Voetbal International. Het voetbaltijdschrift heeft op de site een uitgebreid overzicht met allerlei artikelen over de loopbaan van de oud-international.

Tussen de Van Basten-content staat ook een nieuwe VI Animatiequiz, waarin twaalf doelpunten van de voormalig topspits centraal staan. De opdracht is simpel: vul het affiche van de wedstrijd, het seizoen waarin hij gespeeld werd, de desbetreffende goal van Van Basten en de einduitslag in. Is het antwoord goed, dan kleurt het veldje groen. Bij een rode kleur is het antwoord fout.

Klik hier om naar de Quiz te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.