FC Groningen bekert eerder om jonge supportertjes tegemoet te komen

Voor veel mensen die uit hun werk komen, wordt het haasten geblazen, maar voor veel jonge fans betekent het goed nieuws: FC Groningen gaat niet om 20.00 uur, maar al om 18.30 uur aan de bak in het toernooi om de KNVB Beker. De aanvangstijd van het duel in de met FC Volendam op woensdag 17 december is vervroegd. Directeur Hans Nijland van de noorderlingen heeft via Twitter laten weten dat voor het nieuwe tijdstip is gekozen, zodat ook kinderen de wedstrijd kunnen bijwonen. Gisteren (dinsdag) onthulde de KNVB rond 11 uur het speelschema van de achtste finale.

Omdat het treffen niet rechtstreeks wordt uitgezonden door FOX Sports was een verschuiving mogelijk. Vorig seizoen strandde FC Groningen in de achtste finale van de KNVB beker. Toen was NEC met 0-1 te sterk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.