Ziggo binnenkort nieuwe shirtsponsor voor Ajax

Binnenkort speelt Ajax met een ander sponsor op het shirt: mMet ingang van 1 januari 2015 is kabelexploitant Ziggo de nieuwe hoofdsponsor van Ajax. Met deze overeenkomst gaat Ajax er twee miljoen euro op achteruit. Dat maakt Ajax zojuist bekend via de eigen kanalen. De Amsterdammers krijgen een jaarlijkse vergoeding van acht miljoen euro. Daarnaast is in de overeenkomst een variabele vergoeding van twee miljoen euro afgesproken. De huidige hoofdsponsor, Aegon, betaalt tien miljoen op jaarbasis en maximaal twee miljoen variabel. Aegon blijft nog 2,5 jaar aan Ajax verbonden als gewone sponsor, alleen dan dus niet meer op het shirt.

Algemeen directeur Michael Kinsbergen is tevreden over het contract, dat loopt tot 1 juli 2019. “Met Ziggo hebben we een partner gevonden die echt bij Ajax past. Het is een modern, ambitieus bedrijf waar veel jonge mensen werken en dat midden in de maatschappij staat. Vanaf het eerste gesprek voelt het goed. We verheugen ons op een mooie samenwerking.” Pal naast de Amsterdam ArenA is ook al de ZiggoDome gevestigd, de kans lijkt groot dat daar op de een of andere manier nog wel eens mee samengewerkt gaat worden.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.