Room vervangt Velthuizen in ieder geval tot winterstop bij Vitesse

Een van de meest markante spelers in de Eredivisie is er voorlopig nog even niet bij. Vitesse-keeper Piet Velthuizen is tot de winterstop uitgeschakeld. De 28-jarige doelman moet deze week een operatie ondergaan aan de grote teen van zijn rechtervoet en kan daardoor de rest van het kalenderjaar niet meer in actie komen. Velthuizen zat afgelopen zaterdag door die kwetsuur op bezoek bij AZ (0-1) ook al op de tribune. Eloy Room nam in Alkmaar de honneurs onder de lat waar, en zal dat ook in de resterende wedstrijden van Vitesse tegen Go Ahead Eagles, Ajax (beker), FC Twente, FC Groningen en Heracles Almelo doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.