Nog een leuk sinterklaascadeautje nodig?

Geen idee wat Sinterklaas je man, vader, vriend, zoon, neef, oom, broer, collega of …jezelf moet geven?

Als het cadeau voor voor een voetballiefhebber is, heb ik nog wel een tip:  het boek ‘Van Letland tot de Langeleegte’ van groundhopper Tom Bodde.

In zijn derde boek verklaart Bodde zijn liefde aan volksclub Union Berlin en het nietige Meteor Praha. Bodde beschrijft hoe hij cultheld Antonin Panenka tegen het lijf loopt, hij getuige is van de bewogen comeback van Edgar Davids, en in de miezerregen geniet van de ultieme FA Cup-ambiance. Ook is hij aanwezig bij een duel op de Anatolische hoogvlakte, waarbij de hysterische coach een toeschouwer knock-out slaat. Hij bivakkeert tussen stomdronken Poolse fans en de ultra’s van Fiorentina, mijmert over de kolossale spits van Northampton Town, en is lyrisch over de sprookjesachtige setting van Estádio do Restelo. Of het nu is in Silkeborg, Istanbul, Marseille of in Luik, Bodde verhaalt recht vanuit zijn hart en is één en al passie. Een boek over onbekende vedettes, verroeste floodlights, cheerleaders, tifo, pyro, pivo en kidney-pie. Pure kost voor de nostalgische voetbalsupporter.

Een prima sinterklaas (of Kerst-)cadeau voor een voetballiefhebber! Bestel hem hier

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.