Na streep door naam Coutinho vangt PSV ook bot bij VVV

Het wil nog niet echt lukken, met de keepers-zoektocht van PSV. De Eindhovense club is na de blessure van Nigel Bertrams op zoek naar een derde doelman en had daarvoor Gino Coutinho op het oog, maar die naam moesten ze doorstrepen. Nu blijkt ook de volgende naam niet door te gaan. Niki Mäenpää heeft aangegeven bij VVV-Venlo te willen blijven. Volgens L1 is de Finse doelman van plan om het seizoen bij de Venlonaren af te maken. PSV zou namelijk na het schrappen van Gino Coutinho, de aandacht hebben verlegd naar Mäenpää, maar de Eindhovenaren kunnen dus verder zoeken. VVV-trainer Maurice Steijn is in ieder geval dat zijn eerste doelman behouden blijft. “Ik ben blij dat Niki heeft besloten om nu niet in te gaan op de aanbiedingen. En nu maar eens kijken wie de volgende in de rij is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.