Oud-topkeeper over gedrag Jasper Cillessen bij Ajax – Feyenoord

Het is inmiddels alweer een paar dagen geleden dat de Klassieker werd gespeeld, maar nog steeds is het gedrag Jasper Cillessen voor veel voetballiefhebbers een terugkerend gespreksonderwerp. Met enkele knappe reddingen hield de doelman van Ajax tegen Feyenoord weliswaar de nul, maar zijn gedrag en maniertjes wekte irritatie op. Overdreven vallen, in iemands oor schreeuwen, opgefokt reageren en na afloop ook nog gooien met bidons. Oud-international Hans van Breukelen was ook verbaasd, zegt hij in het AD: “Het viel op, zeker, en heel even dacht ik: overdrijf je niet een klein beetje? Maar Jasper verwoordde het na afloop heel juist: het elftal van Ajax had een impuls nodig. Het was immers de onderliggende partij.”

“Zo kennen we hem misschien niet, maar blijkbaar is dit ook een natuur van hem. Je doet alles om te winnen en, behalve dat hij een voortreffelijke wedstrijd keepte, vond hij dit blijkbaar ook nodig. Prima toch. Jasper zei het na afloop heel juist: wat er op het veld gebeurt, gebeurt op het veld”, gaat Van Breukelen verder. “Daar moet het ook blijven. Ik heb me sowieso verbaasd over alle commotie hierover.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.