FC Utrecht eert overleden Di Tommaso met bijzonder tenue

Mooi gebaar in Utrecht: Later dit jaar, op 29 november 2015, is het exact tien jaar geleden dat David di Tommaso in zijn slaap kwam te overlijden en bij FC Utrecht doet men er alles aan om ervoor te zorgen dat de voormalig verdediger herinnerd zal blijven worden. Aankomende zondag spelen de Domstedelingen tegen Excelsior in een speciaal shirt, als eerbetoon voor de Fransman. Dat maakt Utrecht bekend op de officiële website. De spelers van Utrecht zullen zondag in een rood tricot spelen en op het shirt staan de beeltenis, de geboortedatum en de sterfdag van Di Tommaso. Fans kunnen het speciale shirt zonder sponsoruitingen kopen in de fanshop. Op de achterzijde van het shirt staat ‘DI TOMMASO’ in het lettertype dat werd gebruikt bij het Utrecht-shirt dat hij voor het laatst droeg en is bovendien het portret van de Fransman verwerkt in ‘zijn’ rugnummer 4.

Het hommageshirt zal later dit jaar, tijdens een David di Tommaso Memorial Match, nogmaals worden gedragen door de spelers van Utrecht. Traditioneel wordt zondag ook de David di Tommaso Trofee uitgereikt aan de speler die in de ogen van de Utrecht-supporters het meest waardevol en populair was in het voorbije seizoen.

Eerder dit seizoen liepen veel Utrecht-supporters nog in shirts voor een andere Franse held…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.