SALE SALE SALE: nog steeds uitverkoop bij FC Twente…

Andreas Bjelland (Brentford), Kasper Kusk (FC Kopenhagen), Bilal Ould Chikh (Benfica), Cuco Martina (Southampton) en Luc Castaignos (Eintracht Frankfurt) werden al verkocht en ook Dico Koppers (Willem II), Daryl Lachman (Sheffield Wednesday) en Tim Breukers (Heracles Almelo) staan niet langer onder contract in de Grolsch Veste. Maar toch is de uitverkoop bij het geplaagde FC Twente nog voorbij. Als we Voetbal International mogen geloven, zou FC Twente ook dragende krachten als Jesús Corona, Renato Tapia en Hakim Ziyech bij een goed bod willen verkopen.

Het nieuws is opvallend, aangezien Twente-directeur Gerald van den Belt vorige week verkondigde dat Twente niet langer genoodzaakt is om spelers van de hand te doen. De Tukkers lieten deze transferperiode al de nodige spelers vertrekken (voor een slordige negen miljoen euro, en salaris dat van de begroting af kon), maar vanwege de belabberde financiële situatie zouden dus ook Corona, Tapia en Ziyech mogen vertrekken, aangezien zijn nog interessante transfersommen kunnen opleveren.

Corona mag zich in ieder geval verheugen in de belangstelling van PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.