Meer hawkeye/doellijntechnologie nodig… Feyenoorder Karsdorp: ‘Die bal was over de lijn’

Goed, Feyenoord was (zeker in de tweede helft) echt wel de betere ploeg in Leeuwarden, maar toch had de thuisploeg zondagmiddag wel degelijk reden tot klagen. De ploeg van trainer Henk de Jong werd mogelijk onterecht geen doelpunt toegewezen door de scheidsrechter. Verdediger Rick Karsdorp gaf na het duel toe dat het volgens hem wel degelijk een doelpunt was. “Die bal zat er gewoon in”, erkent hij in het Algemeen Dagblad, al is het natuurlijk maar de vraag of Karsdorp het met die conclusie wel bij het juiste eind heeft. Want het blote oog is het soms echt bijna niet te zien. Op zulke momenten is het toch jammer dat er niet in alle (Eredivisie)stadions doellijn-technologie is. Die had Henk de Jong, de trainer van SC Cambuur, overigens niet nodig:  “Maar het was een doelpunt hoor”, vertelde de oefenmeester na afloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.