BIZAR: Malmö maakt veld kleiner voor Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid

Tamelijk opmerkelijk: Een journalist van het Spaanse AS bestudeerde de grasmat van het Swedbankstadionstadion waar Malmö het vanavond in de Champions League opneemt tegen Real Madrid en kwam tot een opvallende conclusie. Er waren twee verschillende lijnen zichtbaar. De oude lijn is uitgewist en de meest recente zorgt voor een speelveld dat een meter smaller is aan de lange zijden.

Volgens het Spaanse persbureau EFE voldoet de aanpassing van de grasmat aan de reglementen van de UEFA. Tijdens de persconferentie werd Malmö-trainer Age Hareide geconfronteerd met de kwestie. “Als ik zou kunnen, zou ik het veld hebben verkleind met vijftig meter”, grapte hij.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.