‘Bekerfinale vanaf 2018 wellicht niet meer in De Kuip’

De Nederlandse bekerfinale wordt ieder jaar afgewerkt in De Kuip, maar daar zou wel eens verandering in kunnen gaan komen. De KNVB heeft nog een contract tot de zomer van 2017 met het stadion van Feyenoord en de Amsterdam ArenA wil proberen om de bekerfinale hierna naar de hoofdstad te halen. Dat heeft Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond begrepen. In de Amsterdam ArenA wordt ieder seizoen al om de Johan Cruijff Schaal gestreden, maar de hoofdstedelingen willen dus ook de bekerfinale hebben. Eerder deze week werd bekend dat de ArenA voor vijftig miljoen euro verbouwd zal worden, al komen er geen extra zitplaatsen in het stadion. De omloop op de tweede ring moet worden verbeterd.

Er worden al een tijdje geen interlands meer gespeeld in De Kuip, omdat de KNVB niet tevreden is over de omstandigheden van het stadion. Het valt daarom niet uit te sluiten dat de Nederlandse bond ook wel wat voelt voor een nieuwe locatie voor de bekerfinale.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.