Frank de Boer lijkt Klaassen te moeten missen tegen Feyenoord

Het lijkt er sterk op dat Ajax zonder z’n aanvoerder naar Rotterdam moet voor de bekerwedstrijd, komende woensdag. Frank de Boer kan dan waarschijnlijk niet beschikken over Davy Klaassen. De aanvoerder viel in het zondagduel met Vitesse (1-3 winst) uit met een hoofdblessure. De Oranje-international liep drie weken geleden tegen PSV al een hersenschudding op en liet zich tegen Vitesse vervangen door Lasse Schöne. “Hij had dezelfde symptomen als na PSV en ik denk dat hij er dan ook niet bij is tegen Feyenoord. Ik denk dat ik ook geen risico’s met hem wil nemen”, zei Frank de Boer in Arnhem.

“Dat moet je bij een hoofdblessure sowieso niet doen. Klaassen wordt later vandaag getest, maar alleen als hij wonderbaarlijk goed herstelt, kan hij woensdag misschien meespelen”, zo vertelde de trainer van de Amsterdammers aan FOX Sports.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.