Mooie dag voor oa Maradona: Boca Juniors kampioen van Argentinië

Nou, Diego Maradona heeft een goede dag: zijn grote liefde Boca Juniors heeft voor de 25e keer de landstitel van Argentinië veroverd. De club uit Buenos Aires had voldoende aan een zege op Tigre (1-0). Verdediger Fabian Monzon tekende voor de enige treffer voor de club die in 2011 voor het laatst kampioen werd. Boca Juniors raakte dit seizoen pas echt op dreef nadat Carlos Tevez was overgekomen van Juventus. Met de aanvaller in de gelederen won de club elf van de veertien duels. “Ik heb veel kampioenschappen meegemaakt”, zei Tevez over de vreugde bij de fans van zijn nieuwe club, “maar dit slaat echt alles”.

Boca heeft met nog één duel te gaan zes punten meer dan nummer twee San Lorenzo.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.