FC Twente-keeper trekt zich maar zo weinig mogelijk aan van Derksen

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar bij iedere goal tegen FC Twente denk ik bij mezelf: ‘Drommels, drommels en nog eens drommels’. Bij iedere redding overigens ook, dat komt gewoon door de naam van de keeper van de Tukkers, die mij iedere keer doet denken aan de legendarische Baron van Bassie en Adriaan. Twente zakte zaterdagavond nog verder weg door in eigen huis met 1-3 van Willem II te verliezen. De Tukkers staan nu onder de denkbeeldige degradatiestreep en doelman Joël Drommel kwam niet bepaald sterk voor de dag. Toch blijft hij strijdvaardig. De jonge keeper maakte met name bij de eerste twee tegentreffers geen sterke indruk, maar is de kritiek inmiddels wel gewend.

Johan Derksen haalde bij Voetbal Inside al meerdere malen hard uit naar Drommel. De goalie laat het allemaal maar gebeuren: “Daar luister ik niet naar, hij vernedert iedereen”, aldus Drommel tegenover Tubantia. “Zaak is dat ik zelfvertrouwen moet hebben.”  Drommel blijft dan ook optimistisch: “De media vinden van alles van je, maar ik denk nog altijd dat ik hier sterker van word.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.