Ziyech lijkt laatste thuiswedstrijd voor FC Twente te hebben gespeeld…

Het lijkt er sterk op dat Hakim Ziyech zijn laatste thuiswedstrijd voor FC Twente al heeft gespeeld. De middenvelder lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een overgang en de club heeft de opbrengst van een mogelijke transfer ook hard nodig. Bestuurslid Hein Trebbe heeft maandagavond op de bestuursvergadering laten weten dat FC Twente een financieel wanbeleid heeft en wel spelers MOET gaan verkopen om het gat te gaan dichten. Hakim Ziyech wordt gelijk als eerste genoemd, de middenvelder van de Tukkers heeft de hoogste transferwaarde, iets waar FC Twente nu meer aan heeft dan op het veld.

Sportief gezien wordt het een flinke aderlating. Afgelopen weekend was Ziyech nog goud waard voor FC Twente met de zege op De Graafschap, de euforie was even daar. Maar gisteren kwamen er opnieuw documenten boven water waarin staat dat FC Twente echt diep in de problemen zit. Vandaag komt de KNVB met een uitspraak over of FC Twente de proflicentie mag behouden, mocht het dan zo zijn dat de Tukkers degraderen, moet de begroting van 32 miljoen euro worden teruggeschroefd naar 18 miljoen euro.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.