Transfernieuws: Hakim Ziyech gekoppeld aan Fenerbahce

Kan FC Twente deze winter cashen? Het lijkt er op dat het nodig is om Hakim Ziyech te verkopen, maar die wetenschap zorgt er natuurlijk voor dat geinteresseerde clubs niet meteen de hoofdprijs willen / gaan bieden. In de Turkse media wordt Hakim Ziyech woensdag in verband gebracht met een transfer naar Fenerbahçe. De nummer twee van de Süper Lig is op zoek naar een opvolger van Diego, die niet voldoet in Istanbul. De geroutineerde spelmaker heeft opties om terug te keren naar zijn vaderland Brazilië. Een van de genoemde vervangers voor Diego is dus Ziyech. De komst van de 22-jarige spelmaker zou zelfs topprioriteit hebben voor Fenerbahçe, dat hoopt te profiteren van de financiële malaise bij Twente. De Enschedeërs zijn genoodzaakt Ziyech in de winterstop te verkopen. Ook de hoofdrolspeler zelf ziet een langer verblijf niet zitten.

Ziyech is overigens niet de enige naam die valt in Turkije. Ook Soufiane Feghouli, die het best tot zijn recht komt aan de zijkant, zou op het verlanglijstje van Fenerbahçe staan. De Algerijn is niet verzekerd van een basisplek bij Valencia.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.