FC Twente wil oude bekende terughalen naar Enschede

Als het aan FC Twente ligt, keert na de winter een oude bekende terug in Enschede. Wout Brama (29) staat nog tot en met 2017 onder contract bij PEC Zwolle, maar hij heeft een clausule in zijn verbintenis. De in Enschede populaire Brama speelde in het verleden negen jaar voor Twente en kwam in die periode tot 231 wedstrijden voor de club. In 2010 maakte hij deel uit van het elftal dat de landstitel veroverde.  De drievoudig international verliet Twente in 2014, omdat hij graag een buitenlands avontuur wilde aangaan. Die gewenste stap bleef uit, waarna Zwolle hem oppikte.

Het jeugdige Twente kende een rampzalige eerste competitiehelft en begint over twee weken als nummer 17 van de eredivisie aan het tweede deel van het seizoen. De angst voor degradatie is groot bij de club in last en daarom wordt er ook naarstig gezocht naar geroutineerde spelers met ervaring in de eredivisie. Maar voordat Twente de selectie van nieuw cement kan voorzien, zal er verkocht moeten worden. Hakim Ziyech staat bovenaan de lijst, maar ondanks sluimerende interesse ligt er nog niet een concreet bod op de topscorer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.