Vitesse zet Kelvin Leerdam uit selectie

Slecht nieuws voor Kelvin Leerdam: de speler is door Vitesse tijdelijk uit de selectie gezet, waardoor de 25-jarige verdediger in ieder geval het uitduel met Ajax van komende zaterdag zal missen. “Op dit moment heeft Kelvin niet de juiste energie die bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van het groepsproces binnen de A-selectie”, zegt technisch directeur Mo Allach woensdag op de site van Vitesse. “We laten Kelvin zich herpakken bij het beloftenelftal, om hem daarna zo snel mogelijk weer bij de hoofdmacht aan te laten sluiten.”

Leerdam, die in de eerste seizoenshelft dertien keer in de basis startte bij de huidige nummer vier van de eredivisie, moest afgelopen weekend op de bank beginnen. De Japanse aankoop Kosuke Ota stond tegen Cambuur aan de aftrap als linksback. Leerdam stapte in de zomer van 2013 over van Feyenoord naar Vitesse. Hij heeft 61 competitieduels achter zijn naam staan namens de Arnhemmers, waarin hij elf keer wist te scoren.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.