Mishandeling? Poging tot doodslag? Rare dagen voor Evander Sno…

Dat Evander Sno in het verleden (en misschien nog steeds wel) de nodige problemen heeft met zijn lichaam is bekend, maar nu is de oud-speler van onder andere Ajax, RKC, Celtic, NEC en Westerlo ook op een andere manier op een vervelende manier in het nieuws. Sno wordt door het Openbaar Ministerie wordt verdacht van zware mishandeling en zelfs poging tot doodslag. De sinds 2014 clubloze voetballer zou samen met twee familieleden twee andere personen zwaar hebben mishandeld. Zwaar overtrokken, aldus Sno, die overigens niet ontkent dat er in de zomer van 2013 een uit de hand gelopen ruzie is geweest waarbij hij betrokken was.

Maar zware mishandeling en poging tot doodslag? Nee, dat niet. “Poging tot doodslag is zwaar overdreven. Ze maken dit groot omdat ik voetballer ben. Er was een opstootje waarbij kennissen van mij betrokken waren,” vertelt Sno aan het Algemeen Dagblad. “Ik wilde dat een beetje sussen, maar toen kreeg ik zelf tikken. En ja, ik hoef me niet te laten slaan. Dus ik heb mezelf verdedigd,” vervolgt Sno, die ontkent te hebben geschopt toen personen op de grond lagen. “Als je iemand tegen zijn been schopt terwijl hij op de grond ligt, noemen ze het al poging tot doodslag. Maar ik heb niet eens geschopt toen ze lagen.” Op 9 maart kan/mag/moet Sno zijn verhaal voor de rechter doen.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.