Minuut stilte voor alle voetbalwedstrijden in Eredivisie, Jupiler League en amateurvoetbal?

Alle wedstrijden in de Eredivisie en de Jupiler League worden komend weekend voorafgegaan door een minuut stilte om Johan Cruijff te herdenken. Bovendien dragen alle spelers en scheidsrechters een rouwband, zo laat de KNVB woensdag weten. Cruijff overleed donderdag op 68-jarige leeftijd. Hij werd vrijdag en dinsdag al uitgebreid herdacht bij de interlands van het Nederlands elftal tegen respectievelijk Frankrijk en Engeland. De KNVB vindt het gepast om dat eerbetoon ook in de nationale competities door te zetten.

In het amateurvoetbal werd vorig weekend geen volledig programma afgewerkt. Sommige clubs die wel speelden stonden al stil bij het overlijden van Cruijff. “Er is aankomend weekend opnieuw alle ruimte om dat te doen, al dan niet volgens hetzelfde protocol als in het betaald voetbal”, aldus de KNVB.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.