FC Barcelona – Atletico Madrid: zou er iemand tevreden zijn?

2-1…

Commentator Leo Oldenburger vroeg het zich gisteren na de wedstrijd ook al af: zou er iemand echt tevreden zijn met deze uitslag? Barcelona weet dat het nog een hele zware dobber wacht bij de uitwedstrijd in Madrid. Dan was het toch lekkerder geweest om die kant op de gaan met een wat grotere voorsprong… En er zat natuurlijk meer in dan de 2-1 overwinning. Barca speelde immers lang tegen een mannetje minder en kreeg genoeg kansen om een derde goal te maken.

En wat betreft het Atletico van Diego Simeone… Dat had toch ook kansen op een beter resultaat, zeker tot die rode kaart voor Fernando Torres. Een oerdomme tweede gele kaart op het middenveld kostte de tweede club uit Madrid de veldbezetting, de voorsprong, de wedstrijd en dus misschien ook wel de kans op de halve finale.

Feit is dat het volgende week wel eens een aardig potje kan worden!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.