Mogelijk geen bekerfinale voor Michiel Kramer

Michiel Kramer en Feyenoord zijn nog niet van de tuchtcommissie af. Donderdagavond wordt het incident tussen Kramer en FC Groningen-speler Etïenne Reijnen opnieuw behandeld. De aanvaller van Feyenoord vergreep zich aan de verdediger, maar het incident werd niet waargenomen. De aanklager betaald voetbal heeft de tuchtcommissie verzocht om de zaak opnieuw aan het licht te brengen, meldt de KNVB woensdag via de officiële kanalen. De commissie roept naast Kramer ook Reijnen op als getuige. Indien besloten wordt om de spits te schorsen, moet Feyenoord het aanstaande zondag in de bekerfinale zonder Kramer doen.

De scheidsrechter nam het incident tussen Kramer en Reijnen niet waar, waardoor de aanklager in staat gesteld werd het incident te onderzoeken. Het onderzoek startte afgelopen maandag 18 april. De zaak is nu overgedragen aan de tuchtcommissie. Kramer werd tijdens datzelfde duel wél bestraft voor een incident met Rasmus Lindgren. Daar kreeg de spits geel voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.