UEFA Cup weer prooi voor Sevilla

Knappe prestatie hoor… Sevilla heeft voor de derde keer op rij en voor de vijfde keer in totaal de UEFA Cup gewonnen. In de finale van de Europa League in Basel werd drievoudig winnaar Liverpool met 3-1 verslagen. Liverpool was voor rust beter en kwam op 1-0 via een heerlijke goal van Daniel Sturridge. Maar na rust was het meteen gedaan met de pret voor de ploeg van Jurgen Klopp. Zeventien seconden na de hervatting had Gameiro, op knap aangeven van Mariano, al de 1-1 binnengetikt.

Plotseling hing Liverpool in de touwen. Gameiro had de opponent al acht tellen kunnen geven, maar zijn inzet werd gered door Mignolet. Niet veel later was de Belg wel kansloos op de krul van Coke, die zijn eerste doelpunt in de Europa League maakte.  Zes minuten later maakte de rechtsback zijn tweede en lag Liverpool uitgeteld op het canvas. Er restten nog twintig minuten, maar die speelde Sevilla prinsheerlijk uit. Met alweer een feestje in het vooruitzicht. En waar de ploeg voor gisteren al recordhouder was in de UEFA Cup, is het dat nu met overmacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.