Italiaanse interesse in Fenerbahce-grootverdiener Robin van Persie (32)

Oud-international / tijdelijk-geen-international Robin van Persie staat in de belangstelling van SS Lazio. De Italiaanse club heeft het voorzien op de 32-jarige spits van Fenerbahce en is bereid om met een flinke zak geld aan te kloppen bij de Turkse grootmacht. Het Turkse Haberler meldt dat Lazio een bod van tien miljoen euro gepresenteerd heeft aan de directie van Fenerbahce. Dat bedrag zou de Italiaanse club in twee keer willen betalen. Indien de Turken met dat bedrag akkoord gaan, vormt er echter nog een ander struikelblok. De salariseisen van de oud-Feyenoorder zouden een groot probleem zijn voor Lazio…

En laten we wel wezen: voor veel voetballers is dat toch een belangrijk onderdeel van het werk… In Turkije verdient Van Persie een bedrag van rond de vijf miljoen euro per jaar, maar dat is door Lazio onmogelijk op te hoesten. Van Persie moet dus flink wat water bij de wijn doen, indien de partijen tot een akkoord willen komen. De aanvaller vertrok afgelopen zomer van Manchester United naar Fenerbahce, maar staat nu dus mogelijk voor een nieuwe transfer.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.