Vincent Janssen al in gesprek met Tottenham Hotspur

Het lijkt erop dat AZ spits Vincent Janssen een mogelijke nieuwe werkgever heeft uitgekozen uit de talrijke clubs die naar zijn diensten hengelen. Hij is namelijk gesignaleerd in Londen, waar hij zou zijn om met Tottenham Hotspur te praten. De topscorer van de Eredivisie was dinsdag met zijn zaakwaarnemer in Londen om naar het aanbod van de Spurs te luisteren. De topclub die net geen kampioen werd afgelopen seizoen is waarschijnlijk amper onder de indruk van de transfersom van Janssen: AZ wil een slordige vijftien miljoen voor de aanvaller.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.