Henk Fraser aan de slag bij Vitesse

Het zat er al een beetje aan te komen, maar inmiddels is het officieel: Henk Fraser wordt de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. Dat meldt De Gelderlander maandagochtend. Fraser was persoonlijk al rond met Vitesse, maar Vitesse moest nog een afkoopsom overeenkomen met zijn huidige club ADO Den Haag. Volgens het eerder genoemde medium is die overeenkomst inmiddels gesloten en dus is het zo goed als zeker dat Fraser volgend seizoen aan het roer staat bij de Arnhemmers. Maandagmiddag wordt de oefenmeester gepresenteerd door Vitesse. Hij zal vermoedelijk een contract voor twee jaar tekenen bij de Gelderse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.