Kansen op terugkeer Klaas-Jan Huntelaar

Keert hij terug in Nederland? Dat zou zo maar kunnen. Onder meer het Turkse Sporx pakte maandagavond uit met het bericht dat Klaas-Jan Huntelaar zou in willen gaan op een aanbieding van Galatasaray, maar de aanvaller van Schalke 04 en het Nederlands elftal zegt dat helemaal niet van plan te zijn. “Ik ben niet geïnteresseerd. Ze komen vaker langs, Galatasaray, jaarlijks eigenlijk. Maar voorlopig blijf ik bij Schalke 04”, reageert de 32-jarige Huntelaar in gesprek met Voetbal International. De spits moet nog uitsluitsel van de directie en technische staf krijgen over zijn toekomst in Gelsenkirchen.

Schalke heeft in Christian Heidel en Markus Weinzierl immers een nieuwe technisch directeur en trainer. “Zoals het er nu voor staat, gaan we met hem verder. Maar we moeten nog duidelijk krijgen of hij zijn lichaam en ziel wil geven aan het verhaal dat we hier willen schrijven”, zei Heidel onlangs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.