Messi: blond haar, nog meer tatoeages…

“Het was altijd zo’n lekker normale jongen”

In een wereld vol opgeblazen, arrogante, volgetatoeerde, narcistische, over het paard getilde figuren, was Lionel Messi (…als beste van allemaal…) vaak nog de meest normale topvoetballer in het rare wereldje der vedetten. Die tijd lijkt nu definitief achter ons te liggen. Niet alleen bedankte hij (na de gemiste pingel en de verloren finale om de Copa) voor het Argentijnse elftal, alsof hij echt de enige is die dat elftal draagt, Messi vond het ook nog eens nodig om zich verder in te laten kleuren door tattoo-artists, en natuurlijk kon ook hij niet zonder een baardje. En omdat het allemaal niet genoeg was, heeft hij inmiddels ook blond haar.

Vooropgesteld: hij moet het allemaal lekker zelf weten en hij gaat er ook heus niet slechter van voetballen, maar de tijd dat hij echt alleen zijn voeten voor zich liet spreken lijkt voorbij.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.