Heracles goes Europe…

In Almelo zijn ze al weken van de leg, de plaatselijke trots gaat voor het eerst in de clubhistorie Europa in! Heracles maakt zich op voor het tweeluik met Arouca in de derde voorronde van de Europa League. De gehele selectie gaat volgende week donderdag mee richting Portugal: ”Dat idee kwam vanuit de clubleiding en past bij deze club”, benadrukt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. ”Ik merk dat het enthousiasme enorm is”, zegt de bestuurder tegen De Telegraaf. ”Dit is één groot avontuur, voor iedereen. Er zijn inmiddels 8500 kaarten verkocht, we hopen dat het ondanks de vakantie goed vol zit donderdag. En volgende week gaan er 700 Heracles-supporters naar Portugal. Dat vinden wij heel bijzonder. Iedereen wil dit meemaken. We willen zo goed mogelijk voor de dag komen en ons als club profileren in Europa.”

De ploeg van John Stegeman wil maar wat graag de groepsfase bereiken: ”Ik vind dat we er alles aan moeten doen om dat te halen. We proberen het team zo goed mogelijk te faciliteren. Natuurlijk zijn we trots op wat we bereikt hebben, maar we moeten ook niet te veel achteromkijken. Het verleden telt niet meer, nu willen we winnen ook. De blik moet op de komende wedstrijden en daarin moeten we het maximale uit onszelf halen”, aldus Hoogma.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.