Shota de illegaal

Hij was gewoon illegaal. Gelukkig dat Rita Verdonk er geen lucht van heeft gekregen. En de Immigratie- en Naturalisatiedienst reageerde ongekend mild. Shota Arveladze, de Georgische aanwinst van AZ, is teruggekeerd naar zijn geboorteland om papieren voor zijn verblijfsvergunning, die hij nog niet had, te halen. Hij was al een week ‘illegaal(AZ zet het mooi tussen haakjes, zoals het hoort bij die uitdrukking) in Nederland. Door de transfer van td Martin van Geel was dat er blijkbaar even bij ingeschoten. De club verwacht nu dat Shota 8 tot 12 weekjes nodig heeft om z’n papieren in orde te krijgen. In de tussentijd traint hij mee bij Dinamo Tblisi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.