Kromkamp landt met privéjet in Spanje

Hij is om 21:30 uur geland op het vliegveld van Valencia, met een privéjet (!) van iemand van Villarreal. Nog een nachtje slapen, en dan wordt hij om 13:00 uur gepresenteerd in de Ciudad Deportivo van de Gele Onderzeëer. Villarreal heeft aanwinst Jantje Kromkamp zelfs al ingeschreven voor de Champions League, waarvan donderdag de aanmelding sluit, schrijft de Spaanse sportkrant Marca. In de voorronde komt Jantje met z’n nieuwe cluppie uit tegen Everton. Jantje sluit zich per direct aan bij z’n nieuwe maatjes. Zaakgelastigde José Manuel Llaneza tegen de krant: ‘Ik ben erg tevreden omdat wij een belangrijke aankoop hebben gedaan, een voetballer van wereldniveau die onze selectie komt versterken voor volgend seizoen.’

‘Pats, boem en klaar was het.’ Kromkamp (24) doet in het Noordhollands Dagblad alsof de transfer van hemzelf naar het Spaanse Villarreal, bijgenaamd de Gele Onderzeëer, zo simpel was. Het was meer ‘wachten, wachten, hopen, wachten’ om er alsnog achter te komen dat er een vertrek voor hem inzit, nadat Valencia en Porto afhaakten. Momenteel weet AZ zelf…

…echter van niets. De website
zwijgt in alle toonaarden, terwijl NHD het nieuws al gisteravond bij
monde van Jantje zelf optekende. En het ANP ligt
hopeloos achter, via Nu.nl kom ik niet verder dan een magere ‘de clubs
bereiken morgen of overmorgen overeenstemming’. Terwijl Villarreal,
ooit zijn opponent in de Uefa cup-kwartfinale gisteren al
meldde rond te zijn met Kromkamp en AZ. Je zou haast gaan denken dat
Kromkamp een vertrek poogt te forceren. Maar ik gun het hem van harte.

Kromkamp in NHD: ‘Blij omdat ik naar een fantastische club in een schitterende competitie ga, en opgelucht omdat het nou eindelijk een keertje snel rond was met een club. Ik zei tegen mijn zaakwaarnemer dat ik voortaan alleen nog maar iets wilde horen als de clubs er helemaal uit zouden zijn. Nou, dat was gisteravond het geval. Ik werd gebeld dat ik naar Villarreal kon. Ik ben naar Schiphol gereden en heb er gepraat met Villarreal. Pats, boem en klaar was het. Ik heb nog niet gesproken met de trainer, maar fysiek en conditioneel ben ik er klaar voor. Ze hebben een goede selectie en spelen leuk, aanvallend voetbal.
Dat is voor mij heel belangrijk, want in zo’n ploeg kom ik het beste
tot mijn recht.’

Eén reactie op “Kromkamp landt met privéjet in Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.