BAM! wat een kanonskogel-vrije trap van AZ-tegenstander Aliyev (video)

Toen ik gisteren uit mijn werk naar huis reed, was op de radio net het live verslag van Anzhi – AZ begonnen. De heren verslaggevers hadden het over één van de spelers van de Russen, die jaren geleden tijdens jeugdtoernooi in Nederland zo’n lekkere vrije trap had binnengeschoten; Aliyev. Nou deed dat vaag wel een belletje rinkelen, maar om nou te zeggen dat ik het helemaal lekker in mijn geheugen had, neuh… Dus heb ik net maar even Youtube erbij gepakt. Kolere, wat een streep, vanaf meer dan veertig meter! Kijk maar:

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.