Ereronde Fernando Ricksen bij AZ – FC Dordrecht

Komende zaterdag, tijdens de rust van AZ – FC Dordrecht, zal oud-international Fernando Ricksen een ereronde maken voor het Alkmaarse publiek. Ricksen, die de spierziekte ALS heeft, keert voor even terug bij de club waarvoor hij 105 wedstrijden speelde. Eerder deze week was Ricksen nog bij het FIFA-gala bij de uitreiking van de Gouden Bal. Sinds in 2013 naar buiten kwam dat Ricksen de spierziekte ALS heeft, is er veel aandacht vanuit de voetbalwereld. Eerder ontving hij al diverse steunbetuigingen van zijn oude clubs Fortuna Sittard en Rangers uit Schotland. Een transfer naar die laatste club verdiende hij met zijn periode bij AZ, waar hij tussen 1997 en 2000 speelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.