Nieuwe AZ-aanvoerder Ron Vlaar is vol goede moed over nieuw seizoen

Ron Vlaar is dit seizoen de nieuwe aanvoerder van AZ. De 32-voudig Oranje-international neemt de band over van Markus Henriksen, die zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Alkmaar. “Dit blijft natuurlijk iets moois. Ik ben er heel trots op”, laat Vlaar weten in De Telegraaf. “Wat mijn rol betreft zal er verder niet veel veranderen ten opzichte van afgelopen seizoen. Of ik nu wel of geen aanvoerder ben: ik probeer altijd een voorbeeld te zijn voor mijn medespelers.” Eerder was de 31-jarige verdediger al aanvoerder bij zijn vorige clubs Feyenoord en Aston Villa.

Vlaar heeft zin in het nieuwe seizoen en zit vol hoge verwachtingen. “Ten opzichte van vorig seizoen hebben we net iets meer stabiliteit in de selectie en het elftal heeft geleerd van begin vorig seizoen, waarin het niet best begon. Als we de vorm van de laatste wedstrijden vasthouden, dan kan het zomaar zo zijn dat we het hele jaar bovenin de Eredivisie gaan meedraaien.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.