Confetti, bier en staanplaatsen

Iedereen heeft zijn eigen manier om een voetbalwedstrijd te beleven. De één zit in het stadion, de ander bevindt zich het liefst thuis voor de buis en weer een ander vind het heerlijk om op zondagmiddag via de radio op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de diverse stadions. Er zijn ook mensen van de buitencategorie. Voetballiefhebbers waarvoor het bezoek aan een stadion misschien nog wel belangrijker is dan de wedstrijd op zich.

Eén van de mensen die zeker in deze categorie thuishoren is Tom Bodde. Hij heeft zichzelf tot doel gesteld om zoveel mogelijk stadions te bezoeken. Deze uit de hand gelopen hobby bracht hem in de loop der jaren langs stadions in alle uithoeken van Europa. Bodde woonde wedstrijden bij in de modernste voetbaltempels, maar ook in aftandse vervallen stadionnetjes.

Over zijn belevenissen tijdens deze trips heeft hij nu een boek uitgegeven. In veertig waargebeurde verhalen geeft hij hierin een schitterend beeld van de supporters- beleving in zestien voetballanden. Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers en helemaal voor de mensen die zelf ook van mening zijn dat er geen betere manier is om een wedstrijd te beleven dan in het stadion. Het boek (ISBN 978-90-9022552-4) telt 240 Pagina’s en kost 14,95 euro.

Via deze link kun je het boek bestellen

5 reacties op “Confetti, bier en staanplaatsen

 1. TT

  Ben met Feyenoord in 23 verschillende stadions geweest!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wim

  Een juweeltje!!! Uniek in zijn soort. Voor elke voetballiefhebber een must! Veertig compleet verschillende verhalen waar het enthousiasme werkelijk vanaf druipt! Positief en met veel humor geschreven. Een dik boek, in eigen beheer uitgegeven, dat voor de verandering eens niet gaat over sterren en topclubs!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Grover

  tering!! ben jij van het promotieteam ofzo?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wim

  Hee Grover, hoe weet jij dat? Ha ha ha.
  Nee, het boek is echt leuk! Geloof me. By the way, het was laatst Boek van de Week in VI…

    /   Beantwoorden  / 
 5. KJ

  Hé hé, eindelijk eens een boek met positieve verhalen over voetbal-beleving. Ik las het in één ruk uit! Leuk om te lezen wat die gozer allemaal heeft meegemaakt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.