Wie gelooft Romario de Souza Faria?

Op de site van Voetbal International wordt al een tijdje de grote Romario doelpuntenteller bijgehouden. De oud-spits van onder andere PSV en FC Barcelona heeft zichzelf als levensdoel gesteld duizend doel-punten te maken in het betaalde voetbal. Dat hij hiervoor op zijn veertigste nog loopt te ballen in allerlei B-competities deert hem niet. Er waarom zou het ook?  Er zijn tenslotte baantjes denkbaar die een stuk minder plezierig zijn dan het profvoetballersbestaan.

Er zijn overigens links en rechts wel wat twijfels over de telling van Romario, die links en rechts doelpunten vandaan lijkt te sprokkelen om aan zijn huidige totaal van 987 goals te komen. Bekijk hier de manier waarop hij in de loop der jaren zijn treffers verzameld heeft.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

3 reacties op “Wie gelooft Romario de Souza Faria?

 1. PSVrules

  Ik geloof Romario

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ronaldo

  ik nie

    /   Beantwoorden  / 
 3. Suárez

  geloof die man nou. als je een jaar wacht heeft ie zéker 1000 gemaakt. No big deal toch? Die man is briljant op zijn vakgebied. Er scoort niemand zo arrogant als ‘ikke niet trainen’ en ‘romario beetje moe’. Amen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.