Filmpje: aanval uit het boekje

De mooiste goal aller tijden is het zeker niet, maar dat maakt de opbouw er niet minder door. Als je het nou over een aanval uit het boekje hebt, dan denk ik dat de voorbereiding van deze goal, die Bosnië in 2004 scoorde tegen Denemarken. Grappig is ook het begin van het filmpje, waar je alvast wordt voorbereid op wat er gaat komen. Best grappig gedaan.

8 reacties op “Filmpje: aanval uit het boekje

 1. Johan

  Het eerste stuk van het filmpje is mooier dan de kwaliteit van de goal.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Lode Broekman

  Goede discussie: de mooiste goal aller tijden, levert flink wat gekleurde meningen op. Qua opbouw is deze goal perfect, maar denk ook eens aan de goal van Argentinië op het WK over weet ik veel hoeveel schijven. En er staat mij ook een goal van Ajax uit bij MVV midden jaren ’90 bij waarbij volgens mij bijna het hele team betrokken was. Nog andere suggesties?

    /   Beantwoorden  / 
 3. -bas

  tja.. viel niet echt van mn stoel toen ik t zag.

    /   Beantwoorden  / 
 4. feyenoord

  ik zie bij feyenoord elke week van die prachtige opgebouwde aanvallen

    /   Beantwoorden  / 
 5. mark

  Ik niet.

    /   Beantwoorden  / 
 6. DennisDW

  Ik zat na te denken over de mooiste goals waar ik bij in het stadion was….hierbij mijn top 3!

  1. Van Hooijdonks buitenaardse vrije trap in Freiburg
  2.Van Bastens Magische uithaal tegen Rusland in DE finale.
  3. Ruud Heus (ja echt!) onwaarschijje afstandsschot ergens in de jaren 90 tegen volgens mij Cambuur

  Kom maar op met jullie top 3!

    /   Beantwoorden  / 
 7. feyenoord

  ja kan me dat doelpunt van heus ook nog voor de geest halen in een draak van een wedstrijd scoorde kiprich ook nog met een hakje

    /   Beantwoorden  / 
 8. angel

  ik vind het geen wereld goal. Maar de opbouw is wel geweldig. Als hij het nou ook nog heel mooi had afgemaakt…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.