Zlatan Ibrahimovic houdt nukken

Gisteren had ik het over Louis van Gaal, maar er zijn natuurlijk meer mensen in de voetballerij die er een gewoonte van lijken te maken onenigheid te hebben met jan en alleman. Zlatan Ibrahimovic is ook zo iemand. De aanvaller van Inter heeft opnieuw bedankt voor het Zweedse nationale elftal. Ibrahimovic zou aanvankelijk in februari terugkeren in het Zweedse team, maar meldde zich onlangs af.

"Ik sprak Zlatan een paar dagen geleden en hij zei dat hij niet voor Zweden wilde spelen", aldus de Zweedse bondscoach Lars Lagerbäck tegen de Zweedse pers. Ibrahimovic werd ruim vier maanden geleden vlak voor de interland tegen Liechtenstein weggestuurd bij de selectie, toen hij met zijn teamgenoten Olof Mellberg en Christian Wilhelmsson te laat was teruggekeerd uit een nachtclub.

Ibrahimovic maakt overigens een uitstekende periode door bij Inter Milaan. Zo was hij afgelopen zondag met een goal en een assist de grote man in het met 0-2 gewonnen duel tegen Sampdoria. Opvallend bij zijn goal was trouwens dat hij tijdens het juichen naar de grond ging, omdat hij bij het inkoppen van de bal met zijn hoofd tegen een Samp-verdediger sloeg. Bekijk hieronder de beelden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.